Key Account Manager

Zet jij jouw carrière in een stroomversnelling op strategisch en operationeel niveau binnen de veranderende energiemarkt?

Bij Kremer zijn we op zoek naar een gedreven en visionaire Key Account Manager. Je brengt onze specialistische diensten samen tot integrale oplossingen voor onze opdrachtgevers. In deze rol ben jij de strategische partner voor onze topklanten en speel je een cruciale rol in het vormgeven van hun toekomstplannen op het gebied van energie, distributie en elektrotechniek. Jij denkt mee op lange termijn, legt complexe scenario’s voor en helpt onze klanten hun processen intelligenter en duurzamer in te richten. Dit doe je samen met een specialistisch en technisch team.

Wat krijg je?

  • Max. € 7.000 bruto p/mnd
    (op basis van 38 uur)

  • Plus 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen. En de ruimte om samen met ons je eigen groeipad uit te stippelen, en nog veel meer extra’s.

  • De kans om mee te groeien en jezelf te ontwikkelen in een energieke werkomgeving. Jouw kennis en mening worden gewaardeerd en vormen een essentieel onderdeel van ons succes.

  • Een team met 180 bevlogen collega’s. die allemaal streven naar de beste oplossingen voor onze klanten.

  • Een vliegende start met een 12 maanden contract. Bij Kremer gaan we voor een lange termijn relatie, zowel met onze medewerkers als onze klanten.

Wat neem je mee?

  • Een dosis positieve energie!

  • Het vermogen om vertrouwen te creëren en (langdurige) relaties te versterken.

  • Je bent een commercieel talent met een echte liefde voor techniek. Klanten en collega’s weten al snel: wat jij belooft, dat gebeurt!

  • Strategische ervaring om onze collega’ s te ondersteunen in de salesstrategie.

  • Je speelt proactief in op de behoefte van de klant.

  • Passie voor nieuwe (energie) technologieën en en zoekt constant naar de nieuwste oplossingen om je klanten vooruit te helpen.

Vacature Accountmanager
Wat ga je doen?
Het beantwoorden en begeleiden van strategische vragen van onze opdrachtgevers.
Het adviseren van klanten over innovatieve energieoplossingen en -strategieën.
Het ondersteunen van onze afdelingen bij het ontwikkelen van verkoopstrategieën en het realiseren van succesvolle businesscases.
Het opstellen en presenteren van strategische plannen en toekomstscenario’s.
Het onderhouden en uitbreiden van klantrelaties door proactieve en commerciële activiteiten.
Onderweg zijn voor klantbezoeken, maar ook graag op kantoor werken voor directe samenwerking met collega’s.

Dit wordt jouw baan

Als Key Account Manager bij Kremer vertaal je de wensen en behoeften van onze opdrachtgevers naar onze technische teams.

Je zorgt voor een optimale samenwerking en creëert vertrouwen tussen alle betrokken partijen. Je bent een verbindende factor en denkt in totaaloplossingen die meegroeien met de behoeften van de klant. Netcongestie, energiemanagement en wet- en regelgeving zijn actuele onderwerpen. Jij neemt onze opdrachtgevers mee in deze ontwikkelingen en legt hen scenario’s voor waarop zij zich kunnen richten. Je maakt duidelijk wat dit met de bedrijfsprocessen van de opdrachtgever doet en helpt hen de scenario’s uit te voeren met behulp van onze Stroomversnellers.

Word jij onze nieuwe strategische partner voor opdrachtgevers?
Bij Kremer geloven we in de kracht van samenwerking en innovatie. Wij werken met Passie en samen maken we het verschil. Ben jij klaar voor deze uitdaging? Solliciteer dan nu en help ons bouwen aan een duurzame toekomst!

“Als Key Account Manager speel je een sleutelrol in het succes van onze klanten”

Ontdek werken bij Kremer

Hét familiebedrijf met passie

Kremer is een technisch, inventief familiebedrijf met meer dan 180 vaste medewerkers waar alle disciplines in Elektrotechniek, Duurzame Energie, Industriële AutomatiseringICTBeveiliging en Technisch Beheer onder één dak te vinden zijn. Van advies en ontwerp tot installatie, onderhoud en beheer: onze experts staan voor je klaar!

Technische projecten en vraagstukken pakken wij professioneel en proactief op, zo komen we tot een integrale en toekomstbestendige oplossing. Wij vervullen een verbindende rol. Door inventief, duurzaam en maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Sámen met onze business partners. Onze zakelijke opdrachtgevers ontzorgen, zodat zij zich kunnen richten op hun kernactiviteiten, processen of producten. Dit doen we door de technische oplossingen te bieden die ze verdienen!

Wij zorgen voor een optimaal werkklimaat en werkbeleving, waarin onze medewerkers centraal staan. Onze voorsprong zit in onze betrokken en bevlogen medewerkers. Onze mensen zetten mét passie hun kennis in en hebben de drive om zichzelf, en daarmee de organisatie, te blijven ontwikkelen.

‘s-Heerenberg

Wij werken voor klanten wereldwijd

9% / 91%

Gem. leeftijd 39 jaar

180 medewerkers in NL

Jouw toekomstige collega’s

Enthousiast?
Kom kennismaken!

We zijn benieuwd naar wie jij bent en wat jou motiveert!