Commercieel Technisch Adviseur

Heb jij kennis op het gebied van elektrotechniek een ambieer jij een unieke adviserende rol binnen de bouwwereld? Dan zit je goed bij Kremer!
Als dé specialist in gebouwgebonden elektrotechnische installaties maak je onze partners met jouw adviezen toekomstbestendig.

Het realiseren van een robuust en veilig laadplein voor elektrisch rijden, voor de bewoners van 69 luxe en slimme appartementen “Lumen Light Living” in Scheveningen. 56 duurzame houten woningen (Cross Laminated Timber) in Eindhoven voorzien van zonnepanelen. Een wooncomplex in Doetinchem met 200 appartementen voorzien van slimme laadpunten met loadshedding en afrekensysteem voor elektrische auto’s. Het zijn zo maar een paar innovatieve projecten waar jij op een dag aan kunt werken als Commercieel Technisch Adviseur!
Jij bent dé e-partner voor Kremer in de bouw- en vastgoedwereld.

Wat krijg je?

  • € 3.100 – € 4.939 bruto p/mnd
    (op basis van 38 uur)

  • Plus 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen. En de ruimte om samen met ons je eigen groeipad uit te stippelen, en nog veel meer extra’s.

  • Ontwikkel en verbeter mee! Door onze groei zijn we volop in beweging. We maken jouw kennis en ervaring hier graag onderdeel van. Kortom: jouw mening telt.

  • Een team met 180 bevlogen collega’s. We bouwen al 59 jaar op onze ervaring en vakmanschap.

  • Een vliegende start met een 12 maanden contract. Bij Kremer gaan we voor een lange termijn relatie, zowel met onze medewerkers als onze klanten.

Wat neem je mee?

  • Een dosis positieve energie!

  • Jij bent een verbinder en slaat bruggen tussen onze partners (zoals aannemers, projectontwikkelaars en architecten) en onze mensen intern. Jij kunt naadloos schakelen.

  • Kennis van elektrotechnische installaties en aanverwante zaken zoals nutsvoorzieningen en veiligheidsinstallaties.

  • Interesse in nieuwe technologieën, de bouw- en energiesector transformeren. Je houdt de laatste ontwikkelingen in de markt nauwlettend in de gaten.

  • Voor jou geen organisatie die stationair draait. Je houdt van ontwikkeling en groeit en bouwt graag met ons mee.

Wat ga je doen?
Samen met je collega’s adviseer je onze partners over een breed scala van installatietechnische vraagstukken. Jij bent de specialist voor gebouwgebonden elektrische installaties.
Het opbouwen, onderhouden en verdiepen van duurzame relaties en succesvolle samenwerkingen met aannemers, architecten en opdrachtgevers.
Het vertalen van klantwensen naar op maat gemaakte elektrotechnische oplossingen én het maken van offertes die naadloos aansluiten bij de klantvraag.
Je ziet én grijpt kansen, volgt de laatste ontwikkelingen in de markt. Klantgericht, open communiceren, verantwoordelijk en creatief zijn jou op het lijf geschreven.
Het actief opvolgen van offertes, afronden van projecten en zorgen voor een goede overdracht naar het uitvoeringsteam.

Dit wordt jouw baan

Combineer jouw commerciële kwaliteiten en technische expertise bij Kremer.

Jij houdt het overzicht over alle elektrotechnische adviezen en zorgt voor een optimale klanttevredenheid.
Als Commercieel Technisch Adviseur ben jij een essentiële schakel in het realiseren van innovatieve woningbouwprojecten.
Vanaf het eerste initiatief ben je betrokken in projecten tot en met de oplevering en nazorg.

In deze dynamische rol vertaal je installatietechnische vraagstukken van bouwpartners naar maatwerkoplossingen. In het begin bezig ben je bezig met de interpretatie van de klantvraag. De vraag achter de vraag staat centraal. Je levert dus niet alleen resultaten, je denkt ook proactief mee met onze partners en adviseert hen over de beste oplossingen. Daarbij stel je offertes (van € 200.000 – € 2000.000) op die voldoen aan elke klantwens. Hierbij zijn collega’s Ferry & Hans (calculatie) onmisbaar voor jou! Zij maken kostprijsberekeningen rondom de engineering van de elektrotechnische werkzaamheden. Het vinden van de juiste balans tussen klantbehoeften, budgetten en technische haalbaarheid is jouw uitdaging. Jij onderhoudt contact en werkt nauw samen met zowel interne teams, de projectleiders in het veld als externe opdrachtgevers en stakeholders.

Jij neemt graag het voortouw in het ondersteunen en adviseren van onze opdrachtgevers in de bouwwereld.
Innovatieve ideeën en duurzame relaties zijn hierbij de sleutel tot succes!

“Elke offerte is een belofte om de beste versie van onszelf te zijn – de klantgerichte aanpak van Kremer maakt het verschil.”

Hier loop jij warm voor als Commercieel Technisch Adviseur!

Ontdek werken bij Kremer

Hét familiebedrijf met passie

Kremer is een technisch, inventief familiebedrijf met meer dan 180 vaste medewerkers waar alle disciplines in Elektrotechniek, Duurzame Energie, Industriële AutomatiseringICTBeveiliging en Technisch Beheer onder één dak te vinden zijn. Van advies en ontwerp tot installatie, onderhoud en beheer: onze experts staan voor je klaar!

Technische projecten en vraagstukken pakken wij professioneel en proactief op, zo komen we tot een integrale en toekomstbestendige oplossing. Wij vervullen een verbindende rol. Door inventief, duurzaam en maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Sámen met onze business partners. Onze zakelijke opdrachtgevers ontzorgen, zodat zij zich kunnen richten op hun kernactiviteiten, processen of producten. Dit doen we door de technische oplossingen te bieden die ze verdienen!

Wij zorgen voor een optimaal werkklimaat en werkbeleving, waarin onze medewerkers centraal staan. Onze voorsprong zit in onze betrokken en bevlogen medewerkers. Onze mensen zetten mét passie hun kennis in en hebben de drive om zichzelf, en daarmee de organisatie, te blijven ontwikkelen.

‘s-Heerenberg

Wij werken voor klanten wereldwijd

9% / 91%

Gem. leeftijd 39 jaar

180 medewerkers in NL

Jouw toekomstige collega’s

Enthousiast?
Kom kennismaken!

We zijn benieuwd naar wie jij bent en wat jou motiveert!